Onderhouds en Timmer bedrijf - T.G. de Boer - Sneek - Friesland - Onderhoudswerk - Algemeen - Onderhouds en Timmer bedrijf - T.G. de Boer - Tjerk aan't Werk - Sneek - Friesland

Ga naar de inhoud
Onderhoudswerk

.

- Het maken van een geïsoleerd vloerluik.

Het komt wel eens voor dat het vloerluik van de watermeter put of het luik dat toegang geeft naar de kruipruimte zodanig is aangetast dat het aan vervanging toe is. Men kan er dan voor kiezen om een geïsoleerd vloerluik toe te passen. Na een kleine ingreep in de afwerkvloer word er een rooster aangebracht die vervolgens wordt afgewerkt, waarna het vloerluik er sluitend in past. Hierdoor ontsnapt er geen kou meer van onderaf.
Voor contact - klikt u hier !

.

- Het  invrezen van anti slip rubbers in traptreden.

Traptredes die niet bekleed zijn met vloerbedekking of zeil, maar geverfd of gelakt zijn, zijn meestal behoorlijk glad. Vooral voor kinderen zijn deze traptredes zeer gevaarlijk. Dan is het infreezen van antisliprubbers in de bovenkant van de traptrede een mooie oplossing.

Voor contact - klikt u hier !

.

- Het vastzetten van trapleuningen.

Vaak blijven er kleine klusjes of reperatie in en om het huis liggen. Bedenk maar eens het vastzetten van de trapleuning die door de jaren heen steeds losser op de muur komt te zitten of in het ergste geval nog geplaatst moet worden. Kleine moeite groot plezier. Of wilt u eens iets anders dan een houten standaard trapleuning? Wat dacht u van een trapleuning van RVS! Ook op dit gebied is alles mogelijk.
Voor contact - klikt u hier !

.

- Stofdorpels die nog geplaats moeten worden.

Het plaatsen dan wel vastzetten van een stofdorpel ter hoogte van het deurkozijn.

Voor contact - klikt u hier !

.

- Laminaat en Plinten

Het leggen van laminaat met platte plakplint dan wel een opstaande plint, welke vastgezet wordt tegen de muur.
Voor contact - klikt u hier !

.

- Het herstellen van aangetaste delen in kozijnen.

Na het verwijderen van de aangetaste gedeeltes in het kozijn, word er na een kleine ingreep gedaan, Een nieuw stuk word er dan ingezet en in het ergste geval van aantasting kan het kozijn vervangen worden.

Voor contact - klikt u hier !

.

- Het aanbrengen van tocht strippen in kozijnen.

Om de kou buiten de deur te houden is het monteren van tochtstrippen in het kozijn geen overbodige luxe. Is de sponning in het kozijn diep genoeg dan kan gekozen worden voor een tochtstrip die gemonteerd word in de sponning. Is de sponning in het kozijn niet diep genoeg dan kan er een opdekstrip in de dag van het kozijn worden gemonteerd.
Voor contact - klikt u hier !

.

- Het monteren van keukenblad en keukenkastjes.

Een beschadigd kleukenblad vervangen door een nieuw exemplaar. Verplaatsen en afhangen van bovenkastjes.

Voor contact - klikt u hier !

.

- Gipswerk

In veel woningen zitten nog zachtboard plafonds, welke door de jaren heen verzakt of moeilijk te sauzen zijn. Veelal wordt dan gekozen voor een gipsplafond (eventueel gestuct of geschuurd). Staat netter en indien gewenst kunnen  inbouwspots aangebracht worden. Ook het opleveren van behang- en schilderklare scheidingswanden afgewerkt met gipsplaten is geen probleem.
Voor contact - klikt u hier !

.

Terug naar de inhoud