Onderhouds en Timmer bedrijf - T.G. de Boer - Sneek - Friesland - Gevelwerk - Onderhouds en Timmer bedrijf - T.G. de Boer - Tjerk aan't Werk - Sneek - Friesland

Ga naar de inhoud

.

-  Het aanbrengen van nieuwe windveren aan topgevel van hout of kunststof.

In de meeste gevallen kan men vaak niet of zeer slecht bij de (windveren) dakoverstek van de topgevel. Hierdoor wordt er nauwelijks meer onderhoud aangepleegd en gaat de levensduur van het materiaal er sterk op achteruit. Dan is het plaatsen van redceder, kunststof of trespa de oplossing. Deze soorten hebben weinig onderhoud nodig. Trespa en Kunststof is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Voor contact - klikt u hier !

.

- Het opnieuw monteren van rabatdelen tegen gevel  van hout of kunststof.

Het schilderwerk van een woning rondom is altijd een heel karwei en wordt meestal uit handen gegeven. Nu is er tegenwoordig veel mogelijk denk bijvoorbeeld maar aan kunststof rabatdelen op kleur, het enige wat dan één keer per jaar moet is het schoonmaken. Of men kiest weer voor traditoneel hout aan de gevel, wat tegenwoordig aan de hoogste eisen voldoet en een veel langere levensduur heeft. Alles is mogelijk.

Voor contact - klikt u hier !

.

-  Het opnieuw monteren van boeidelen tegen garage of woning  in hout of kunststof.

Voor het vervangen en monteren van boeidelen tegen garage of dakkapel wordt  vaak gekozen voor een duurzamere materiaalsoort. Een mulitplex garantplaat bijvoorbeeld deze geeft 15 jaar garantie. Of wat dacht u van redceder,trespa of kunststof. Voor kunststof en trespa zijn verschillende kleuren mogelijk.
Voor contact - klikt u hier !

.

- Het plaatsten van nieuwe kozijnen of schuifpuien in gevel.

Voor het plaatsen van nieuwe kozijnen en schuifpuien is veel mogelijk. Wat dacht u van draairamen naar binnendraaiend met draaikiepsysteem of naar buiten draaiende dubbele deuren met driepuntsluiting. Dit kunnen we leveren met en zonder thermopane glas. Ook kozijnen in audentieke staat na maken is mogelijk.

Voor contact - klikt u hier !

.

Terug naar de inhoud